Qui som

Les qui ho organitzem som les 23 assemblees locals del Bages de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Presentació de Marxem! en roda de premsa (07/06/2013)

Presentació Marxem ! en roda de premsa

Presentació Marxem! en roda de premsa

El sentiment de la Diada del 2012 continua viu i no ens aturarem fins a aconseguir que Catalunya sigui un nou estat d’Europa. Amb la històrica manifestació de l’11 de setembre de l’any passat va culminar la Marxa per la llibertat. Ara toca marxar… d’Espanya! Volem marxar d’uns Estats (espanyol i francès) que ens maltracten i volem construir un nou Estat d’Europa. Tenim l’oportunitat de crear, entre tots, un Estat d’una alta qualitat democràtica i d’una gran sensibilitat social.

El 7 de juliol a Manresa fem un pas més. Diem prou, marxem!

Hi ha moltes raons per dir prou, “marxem!”. A més de l’espoli fiscal persistent, els atacs al sistema d’immersió, a la unitat de la llengua que estan perpetrant a les Illes Balears, el País Valencià i a la Franja, o les traves a les nostres seleccions nacionals són només algunes de les moltes raons per marxar. Però la raó més important és que a ningú li cal justificar perquè vol ser lliure. Sabem que no hi ha futur digne sense independència i no ens aturarem fins a aconseguir-ho.

Farem una caravana de vehicles (des dels extrems de la Catalunya Central fins a Manresa), una estelada humana i un concert amb actuacions de Santi Arisa i Carles Cases. Comptarem també amb la intervenció de Carme Forcadell. Presentaran i amenitzaran l’acte Jordi Pessarrodona i Pep Callau.

Serà un acte per manifestar també el nostre suport als polítics que avancin decididament cap a l’Estat propi i alhora per traslladar-los l’exigència del pas ferm i sense aturades i que no acceptarem cap marxa enrere!

En altres moments històrics, la Catalunya central ha estat impulsora de canvis importants per al nostre país. Ara de nou, el cor de Catalunya torna a bategar amb força per donar més impuls al procés cap a la independència.

Vine a Manresa el 7 de juliol i ajuda’ns a fer-ho possible.

Pots contactar amb nosaltres per e_mail: marxem@marxem.org